Samarbeid om Sprell levende

FORNØYD: Generalsekretær Erling Ekroll i Norsk Søndagsskoleforbund (t.v.) og daglig leder Kenneth Foss i ImF-UNG undertegnet mandag en samarbeidsavtale. Bak: Barne- og familiekonsulent i ImF-UNG, Lisbeth Hjortland. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK Av Ole Andreas Husøy, KPK Hensikten med samarbeidet er at flest mulig av ImF-UNGs ca. 300 barnelag skal ta i bruk opplegget.– Det […]

 
FORNØYD: Generalsekretær Erling Ekroll i Norsk Søndagsskoleforbund (t.v.) og daglig leder Kenneth Foss i ImF-UNG undertegnet mandag en samarbeidsavtale. Bak: Barne- og familiekonsulent i ImF-UNG, Lisbeth Hjortland. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK

Av Ole Andreas Husøy, KPK

Hensikten med samarbeidet er at flest mulig av ImF-UNGs ca. 300 barnelag skal ta i bruk opplegget.
– Det er hyggelig at ImF-UNG synes dette er noe de kan dra nytte av i sine barnegrupper, sier generalsekretær i Søndagsskolen, Erling Ekroll.

Daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss fremholder at å utvikle denne type materiell og opplegg er dyrt.
– Vi er ikke store nok til å utvikle vårt eget. Vi vil oppfordre alle våre lokale barnelag til å ta SPRELL LEVENDE i bruk fordi dette er et veldig godt gjennomarbeidet opplegg både pedagogisk, metodisk og teologisk, sier Foss som håper avtalen også bidrar til relasjonsbygging mellom de to organisasjonene.
Både Ekroll og Foss understreker at Norsk Søndagsskoleforbund og ImF-UNG har et felles mål i å gi Jesus til barn og unge. Avtalen innebærer blant annet at ansatte i ImF-UNG sentralt og på kretsplan får tilbud om gratis kursing i SPRELL LEVENDE av Søndagsskolen.

Søndagsskolen har tidligere inngått lignende samarbeidsavtaler med andre organisasjoner her hjemme. Ekroll sier at Søndagsskolens søsterorganisasjoner i Sverige og Danmark også vurderer å ta i bruk opplegget.
Markedssjef i Søndagsskolen, Ann Helen Frivold, sier Søndagsskolen jobber aktivt med kontinuerlig videreutvikling av SPRELL LEVENDE.
– Vi har både forfattere, musikere, pedagoger, teologer m fl. i avdelingen som jobber med opplegget til daglig. Dette er et av Søndagskolens største satsingsområder, sier hun. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.